spacechat

Verkkokauppa

0

Poikkeus- ja epidemiatilanteet

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Kirjaudu sisään

Kotimainen vesi-, elintarvike- ja ympäristölaboratorio

Tarjoamme laboratoriopalveluita yrityksille, laitoksille ja yhteisöille, kuntien ja valtion viranomaisille sekä yksityisille henkilöille. Tutkimuksiin liittyvä raportointi, erilaiset asiantuntijapalvelut sekä näytteenotto- ja hakupalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Nykyaikainen laitetekniikka ja automaatio tukevat korkean ammattitaidon omaavan henkilöstömme mahdollisuutta palvella asiakkaitamme asiantuntevasti, laadukkaasti ja toimitusvarmasti.

MetropoliLab Oy on saanut toiminnastaan avainlipun merkkinä suomalaisesta työstä. Asiakkuusohjautuva toimintamallimme takaa sen, että valitsemalla MetropoliLab Oy:n asiakkaamme saavat laadukkaan suomalaisen toimijan yhteistyökumppanikseen.

MetropoliLab Oy on Helsingin kaupungin tytäryhtiö, jonka muut omistajat ovat Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Laboratorion juuret ovat Helsingissä, ja toiminta alkoi vuonna 1884. Nykyinen laboratorio muodostui Vantaan ja Helsingin ympäristölaboratorioiden yhdistyttyä vuonna 2008. MetropoliLab tuli osakeyhtiöksi vuonna 2010.

Muuta tietoaMetropoliLab Oy:n pitkäaikainen ja kokenut henkilöstö ja akkreditoitu toiminta laboratoriopalveluissa auttaa asiakkaitamme menestymään. MetropoliLab Oy on ollut vuodesta 1996 FINAS akkreditointipalveluiden akkreditoima laboratorio (akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025) ja meillä on laajin Suomessa tehtävien analyysien pätevyysalue. Akkreditoituun pätevyysalueeseemme kuuluu kemiallisia ja mikrobiologisia määritysmenetelmiä (elintarvike-, vesi-, ympäristö-, asumisterveys- ja rehunäytteistä sekä lääkevalmisteistä) sekä elintarvike- ja pintapuhtausnäytteenotto. Lisätietoja https://www.finas.fi

Voit lukea historiastamme tästä

 

Avoimet työpaikat löydät täältä

MetropoliLab Oy:n hallitus 2022Riikka Åberg
Helsinki

Katariina Rautalahti
Vantaa

Tarja Söderman
Espoo

Pekka Meronen
Helsinki​

Päivi Pyörälä
Helsinki

Anna-Lena Granlund-Blomfelt
Kauniainen

Metropolilab logo white