spacechat

Verkkokauppa

0

Poikkeus- ja epidemiatilanteet

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Kirjaudu sisään


Verkkokauppa

Verkkokaupasta tilattaviin palveluihimme kuuluu rengaskaivovesitutkimukset, porakaivovesitutkimukset sekä talousveden mikrobiologisen laadun tutkimukset.

1. Valitse haluamasi tuotteet ja tee tarvittavat lisävalinnat

Rengaskaivovesitutkimus

RENGASKAIVOVESITUTKIMUS 210 €

Suositellaan tehtäväksi mikäli kaivo on uusi, veden laatu tuntematon, kaivo on säännöllisessä käytössä tai vedessä on haju/väri tms. ongelmia. Tutkimus antaa yleiskuvan kaivoveden laadusta. Paketti sisältää myös talousveden mikrobiologisen laadun.

 

Lisätietoja tutkimuksesta

Kappalehinta:

sis. alv 24 %

210,00 €

Porakaivovesitutkimus

PORAKAIVOVESITUTKIMUS 300 €

Suositellaan tehtäväksi mikäli kaivo on uusi, veden laatu tuntematon, kaivo on säännöllisessä käytössä tai vedessä on haju/väri tms. ongelmia. Tutkimus antaa yleiskuvan kaivoveden laadusta ja selvittää porakaivoveden erityispiirteet.  Paketti sisältää myös talousveden mikrobiologisen laadun.

 

Lisätietoja tutkimuksesta

Kappalehinta:

sis. alv 24 %

300,00 €

Talousveden mikrobiologinen laatu

TALOUSVEDEN MIKROBIOLOGINEN LAATU 80 €

Tutkimus selvittää veden mikrobiologista laatua mm. kaivon mahdollista ulosteperäistä likaantumista ja pintavesien pääsyä kaivoon. 

 

Lisätietoja tutkimuksesta

Kappalehinta:

sis. alv 24 %

80,00 €

Lähetämme tilauksen mukana paperisen kaivovesilähetteen. Lähetteeseen kirjataan tutkimusten tarkemmat tiedot (näytteenottopäivä, tiedot kaivosta jne.).

2. Alennuskoodi

3. Täytä tilaajan tiedot


4. Valitse toimitustapa

5. Maksutapa - siirtymällä maksamaan, hyväksyt samalla tilauksen

Ostoskorin sisältö

Yhteensä: 0,00 €

Hinnat sisältävät alv:n 24 %

Toimituskulut sisältyvät hintaan.Huomioitavaa

Veden laatua arvioidaan vain tutkittujen ominaisuuksien perusteella. Tutkimuksen ulkopuolelle jäävät ominaisuudet vaikuttavat myös veden laatuun.

Tutkimuksen arvioitu valmistumisaika on neljä viikkoa. Jos tutkitaan pelkästään talousveden mikrobiologinen laatu, on arvioitu valmistumisaika kaksi viikkoa. Jos on kiireellistä saada tieto veden käytettävyydestä (mikrobiologinen puhtaus), voi sitä tiedustella puhelimitse kahden päivän kuluttua näytteen laboratorioon saapumisesta kaivovesipuhelinnumerosta puh. 0600 0 4540 arkisin klo 10.00-11.00. Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinverkkomaksu + 0,99 € min (sis. alv 24 %).

Kaivovesinäytteen vastaanottoajat ovat MetropoliLabissa arkisin klo 8.00-16.00. 

Lisätietoja näytteenotosta ja näytteiden toimittamisesta täältä. Kaivovesinäytteen näytteenotto-ohjeet löytyvät näytelähetteeltä.

Voit myös kysyä lisää metropolilab@metropolilab.fi

Siirry maksamaan
Metropolilab logo white