spacechat

Verkkokauppa

0

Poikkeus- ja epidemiatilanteet

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Kirjaudu sisään

Rekrytointi

Vastaanotamme kaikki työhakemukset sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@metropolilab.fi

Säilytämme työhakemukset 12 kk ajan.

 

Avoimet työpaikat

Kemisti


Haemme epäorgaanisen kemian laboratorioomme kemistiä vakituiseen työsuhteeseen.

Epäorgaanisen kemian laboratoriossamme analysoidaan erilaisia vesi- ja ympäristönäytteitä sekä elintarvikkeita mm. fotometrisilla, titrimetrisilla, DA-, ICP-OES ja ICP-MS-tekniikoilla.
Kemistin tehtäviin kuuluu laboranttien töiden ohjaamista ja ongelmanratkaisua sekä analyysitulosten raportointia ja yhteistyötä asiakkaiden sekä erilaisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi työhön sisältyy menetelmävastuuta ja laadunvarmistustehtäviä sekä analyysimenetelmien, menettelytapojen ja prosessien kehittämistä.

Odotamme hakijalta monipuolista kokemusta ympäristönäytteiden epäorgaanisesta analytiikasta sekä laatu- ja kehitystehtävistä. Olet ratkaisuhakuinen ja organisointikykyinen. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, olet palveluhenkinen sekä asiakaslähtöinen ja osaat hyödyntää tehokkaasti tietotekniikkaa sekä sopeudut helposti nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Katsomme eduksi kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä akkreditoidussa laboratoriossa ja alan lainsäädännön tuntemisen. Arvostamme kokemusta ympäristöterveyden ja vesilaitosten laboratoriopalveluista sekä laboratoriotietojärjestelmistä.

Tarjoamme monipuolisten tehtävien lisäksi innovatiivisen työyhteisön yhdessä Suomen suurimmista palvelulaboratorioista, jossa on monitaitoinen, palveluhenkinen ja motivoinut henkilöstö sekä hyvät henkilöstöedut.

Tarkempi tehtävänkuva ja vastuualue muokataan hakijan osaamisen ja kokemuksen perusteella. Työkielemme on suomi.

Vaatimuksia:
korkeakoulututkinto (FM/DI tai AMK)
Vaaditaan suomen ja englannin kielen taitoa, arvostetaan lisäksi ruotsin kielitaitoa

Hakuaika ja hakemukset:
Hakuaika päättyy 31.1.2023. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen rekrytointi@metropolilab.fi
Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Marjo Laurén puh. 010 3913595, ti 20.12.2022 klo 15-16, ti 27.12.2022 klo 15-16, pe 30.12.2022 klo 9-10, ti 10.1.2023 klo 9-10 ja 24.1.2023 klo 9-10
 

(14.12.2022, päivitetty 29.12.2022)

Metropolilab logo white