spacechat

Verkkokauppa

0

Poikkeus- ja epidemiatilanteet

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Kirjaudu sisään

Selaa

Laboratoriopalvelut

Laboratoriopalveluihimme kuuluu elintarvike-, vesi- ja ympäristöanalyysit, kenttämittaukset sekä näytteenotto ja/tai haku ja tarvittaessa tulosten arviointi.

Vahvoja tutkimusalueitamme ovat elintarvikkeiden mikrobiologinen ja kemiallinen laatu, haitta-aineet, koostumus ja lisäaineet, vesinäytteiden kemialliset ja mikrobiologiset analyysit, sisä- ja ulkoilman laatu, kosteusvaurioiden mikrobit sekä pilaantunut maaperä ja sedimentti.

Laboratoriomme asiantunteva henkilökunta ja nykyaikainen laitekanta takaavat nopean toimitusajan ja luotettavat analyysitulokset.

 

MetropoliLabilla on seuraavat Ruokaviraston hyväksynnät:

  • Elintarvikelain nojalla hyväksytty viranomaistutkimuksia tekevä laboratorio
  • Terveydensuojelulain nojalla hyväksytty talousvesilaboratorio
  • Terveydensuojelulain nojalla hyväksytty uimavesi- ja uima-allasvesilaboratorio
  • Eläintautilain nojalla hyväksytty laboratorio
  • Rehulain nojalla hyväksytty viranomaislaboratorio
  • Terveydensuojelulain nojalla hyväksytty asumisterveyslaboratorio


Lisätietoja


MetropoliLab Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T058, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Akkreditoituun pätevyysalueeseemme kuuluu kemiallisia ja mikrobiologisia määritysmenetelmiä (elintarvike-, vesi-, ympäristö-, asumisterveys- ja rehunäytteistä sekä lääkevalmisteista) sekä elintarvike- ja pintapuhtausnäytteenotto. Tiedot akkreditoituun pätevyysalueeseen sisältyvästä toiminnasta ovat nähtävissä verkkosivuilta www.finas.fi/toimijat

Kysy lisää myynti@metropolilab.fi​​​

Metropolilab logo white